دیدار وزیر زراعت با مسئولان موسسه "زرع برای صلح"

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۱ - ۱۰:۱۹
دیدار وزیر زراعت با مسئولان موسسه "زرع برای صلح"

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با جیمز برت بنیان‌گذار موسسه "زرع برای صلح" و شماری از مسئولان این موسسه در مقر وزارت زراعت دیدار کرد.
در این دیدار، مولوی عطاءالله عمری بر شفافیت در تطبیق پروژه‌های انکشافی تأکید کرده و گفت: «بودجه‌ای که به‌نام افغانستان اختصاص می‌یابد، باید به‌صورت شفاف توسط مسئولان پروژه‌ها مصرف شود تا به نفع دهقانان و مردم افغانستان تمام شود.»
وی همچنین با انتقاد از شیوه مصرف بودجه توسط برخی موسسات اظهار داشت: «اکثریت موسسات هزینه‌های اداری بالایی دارند و بخشی از بودجه‌ افغانستان به‌نام‌های مختلف دوباره به خارج برمی‌گردد. موسسات ملی و بین‌المللی باید با شفافیت کامل کار کنند.»
در همین حال، جیمز برت بنیان‌گذار موسسه "زرع برای صلح" اظهار داشت: «در صورت توافق با امارت اسلامی، پروژه‌ای به ارزش ۹ میلیارد دالر را برای مقابله با تغییرات اقلیمی در افغانستان تطبیق خواهیم کرد.»
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تلاش است با جلب همکاری موسسات ملی و بین‌المللی، پروژه‌های متنوعی را در مرکز و ولایات افغانستان عملی سازد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع کندوهای نگهداری غله و آرد برای دهاقین ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به دستور رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، در ولسوالی سیاگرد، ۱۷۸ کندو برای نگهداری غله و آرد گندم بین دهاقین این ولسوالی توزیع شد.
این اقدام در پی توزیع ۱. . .

BACK TO NEWS