دیدار وزیر زراعت با سفیر قزاقستان در افغانستان: صحبت درباره‌ی بدیل‌های واردات زراعتی

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۷ - ۱۶:۸
دیدار وزیر زراعت با سفیر قزاقستان در افغانستان: صحبت درباره‌ی بدیل‌های واردات زراعتی

۱۷ دلو ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با بایسن گلدیف علی من سفیر قزاقستان مقیم کابل، ملاقات کرد.
آنان در این دیدار روی صادرات و واردات اقلام زراعتی افغانستان و قزاقستان میان دو کشور، صحبت کردند.
تبدیل واردات آرد قزاقستانی به گندم از آن کشور، به منظور شغل‌آفرینی در افغانستان، فرستادن میوه‌ی تازه و خشک و محصولات زراعتی افغانستان به قزاقستان در بدل گندم وارداتی از آن کشور، از تأکیدات وزیر زراعت در این ملاقات با بایسن گلدیف علی من سفیر قزاقستان مقیم کابل بود.
تطبیق موافقت‌نامه‌ی زراعتی میان افغانستان و قزاقستان از دیگر خواست‌های وزیر زراعت در این دیدار بود.

جانب قزاقستانی در این دیدار گفت که این موارد را با مسوولان بخش زراعت و تجارت کشورش در میان می‌گذارد تا مورد غور و پی‌گیری قرار بگیرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۰:۵
Background image

برای ۴۰۰ خانواده سیلاب‌زده در غور علوفه و لوازم حیوانی توزیع شد

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری موسسه  هماهنگی کمک‌های بشری بخشی از پروژه مالداری خویش را در شش ولسوالی این ولایت تطبیق و برای خانواده‌های آسیب‌دیده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۶:۳۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با تاجر قرغزستان

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، با  ارلیست آکونبکوف«Erlist Akunbekov»  رییس شرکت "بای دهقان" و مسوول هیات مدیره انجمن توسعه کشاورزی جمهوری قرغزستان در دفتر معینیت زراعت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۳:۴۲
Background image

بازدید وزیر زراعت از کمپلکس فابریکه‌های بخارا و تأکید بر همکاری‌های مشترک در بخش لبنیات

۲۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شهر بخارای کشور ازبکستان، از یک کمپلکس بزرگ صنعتی بازدید کرد که شامل ۳۵. . .

BACK TO NEWS