دیدار وزیر زراعت با سرمایه‌گذاران ازبکستانی در راستای همکاری‌های زراعتی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ - ۱۰:۹
دیدار وزیر زراعت با سرمایه‌گذاران ازبکستانی در راستای همکاری‌های زراعتی

مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با سه تن از سرمایه‌گذاران کشور ازبکستان که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بخش زراعت افغانستان هستند، دیدار کرد.
در این دیدار، سرمایه‌گذاران ازبکستانی هدف سفر خود را بازدید از افغانستان و گفتگو در خصوص فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش زراعت عنوان کردند.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از دیدار ایشان استقبال کرده و در مورد ایجاد سهولت‌ها و بسترهای مناسب برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف زراعت در افغانستان صحبت نمود. وی به سرمایه‌گذاران ازبکستانی اطمینان داد که وزارت زراعت آماده همکاری در این زمینه است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۷
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت هلمند سفر کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری به ولایت هلمند با معاون والی این ولایت دیدار و در مورد تقویت هماهنگی و همکاری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین‌های بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان با توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر و واکسین بروسلوز برای گاو، بز و گوسفند آغاز شد.
در این کمپاین، ۸۰ هزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۹:۵۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با  شماری از تاجران اوزببکستان و روسیه دیدار کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان. . .

بازگشت به خبرها