دیدار هیئت وزارت زراعت با معاون والی کندز 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۴ - ۱۰:۴۷
دیدار هیئت وزارت زراعت با معاون والی کندز 

۴ میزان ۱۴۰۲ ه‍.ش
هیئت تخنیکی وزارت زراعت به سرپرستی مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگو وزارت زراعت با مولوی حبیب الرحمن صهیب معاون والی کندز دیدار کرد.
این دیدار که در ساختمان ولایت کندز صورت گرفت رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت پیام رهبری امارت و وزارت زراعت را در بخش  انکشاف زراعت، مالداری، باغداری، آبیاری، منابع طبیعی و مالداری به معاون والی کندز تشریح نموده و خواستار  همکاری در تطبیق آن شد‌‌.
 آقای مستعین همچنان خواستار  توجه و همکاری  ایشان در تطبیق پروژه های زراعتی شد و از مسوولان محلی ولایت کندز خواست که  برای دهقانانی که پنبه کشت می‌نمایند تفهیم کنند که هنگام برداشت حاصل پنبه از بورجی‌های پلاستیکی استفاده نه نمایند چون کیفیت پخته کاهش می‌یابد. 
در این مجلس مولوی امان الله حسن رئیس زراعت کندز و میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت زراعت نیز حضور داشتند‌.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۴۵
Background image

سروی ابتدایی هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در پنجشیر

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در ولسوالی رخه این ولایت را سروی و میزان خسارات واردشده به این کانال‌ها را ارزیابی کرد.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۱
Background image

توزیع مشک‌های المونیمی برای ۱۲۰ مالدار در بادغیس

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۱۲۰ مالدار در مرکز و ولسوالی‌های مقر، آبکمری و قادس ولایت بادغیس، به‌منظور جمع‌آوری و پروسس بهتر محصولات حیوانی، به‌ویژه لبنیات، مشک‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۲۶
Background image

ایجاد چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در دایکندی

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان و با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در مرکز این. . .

بازگشت به خبرها