دیدار معین وزارت زراعت افغانستان با معین وزارت صنعت و تجارت قرغیزستان 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۵
د افغانستان د کرنې وزارت مرستیال د قرغیزستان د صنعت او سوداګرۍ وزارت مرستیال سره وکتل

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با معین وزارت صنعت و تجارت کشور قرغیزستان در کابل دیدار و گفت‌وگو نمودند.
در این دیدار، طرفین پیرامون نحوه صادرات و واردات محصولات زراعتی و حیوانی میان دو کشور بحث و تبادل نظر کردند. مسئولان هر دو کشور بر ضرورت تنظیم شرایط همکاری تأکید کردند تا نیازهای تجارتی هر کشور به‌طور کامل تأمین شود. همچنین مقرر شد که محصولات زراعتی افغانستان در فصل برداشت به قرغیزستان صادر شود و در مقابل، اقلام مورد نیاز از قرغیزستان به افغانستان وارد گردد.
این نشست با هدف تقویت همکاری‌های تجارتی و توسعه بخش زراعتی میان افغانستان و قرغیزستان برگزار شد و طرفین بر استمرار هماهنگی‌ها و پیگیری برنامه‌های مشترک تأکید کردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها