دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رییس اصلاحات اداری

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۱ - ۱۰:۱۰
د کرنې وزارت مالي او اداري مرستیال د اداري اصلاحاتو له رییس سره وکتل

 

۲۱ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت با مولوی عبدالحنان عارف الله رئیس اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی ریاست عمومی اداره امور دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار که در وزارت زراعت انجام شد در آن دو طرف بر سپردن کار به اهل کار تاکید کرده و در مورد  به اعلان سپردن بست‌های خالی، اخذ امتحان از طریق اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی و تقویت همکاری‌ها میان دو اداره بحث و تبادل نظر کردند.
در این دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت در مورد فعالیت‌ها و کارکردهای وزارت زراعت معلومات داده و برای شان اطمینان همکاری‌های لازم را در محدوده کاری وزارت زراعت سپرد و همچنان  از سپردن بست‌های خالی و تخصصی  جهت به اعلان گذاشتن  و اخذ امتحان به اداره اصلاحات اداری سخن زد.
در همین حال مولوی عدالحنان عارف الله رییس اصلاحات اداری و خدمات ملکی ریاست عمومی اداره امور تاکید بر مسلکی سازی کادر اداری ادارات کرده و خواستار سپردن بست‌های خالی به اداره اصلاحات اداری جهت سپردن به اعلان و اخذ امتحان شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها