دیدار معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با تاجران وارد کننده  کود کیمیاوی 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۵ - ۱۲:۶
دیدار معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با تاجران وارد کننده  کود کیمیاوی 

۱۵ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با شماری از تاجران وارد کننده کودکیمیاوی به کشور در تالار معینیت زراعت و مالداری  وزرات زراعت دیدار و گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار گفت:« کودکیمیاوی که وارد می‌شود دارای قیمت مناسب برای دهاقین باشد و از لحاظ کیفیت نیز موثر باشد که هم به نفع دهقان و هم به نفع تاجر تمام شود».
انجینر عتیق‌الله مسلم رئیس حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت در این باره گفت:« کودکیمیاوی که در داخل تولید یا از کشورهای خارج وارد می‌شود برای دهاقین ارزان، با کیفیت، بدون تقلب و با استندردهای جهانی باشد».
 در همین حال حاجی عبدالسلام یک‌تَن از تجاران وارد کننده کود کیمیاوی که  به نماینده گی از ولایت کندهار در این جلسه اشتراک کرده بود گفت:« تعرفه بانکی و قیمت کود کیمیاوی آسترالیایی بلند است و از دست دوم (پاکستانی‌ها و هندی‌ها) خریداری می‌شود برای تجاران قیمت تمام می‌شود دولت باید راه حل مناسب برای آن پیدا کند.»
سید اسدالله سادات رییس شرکت وارد کننده کود کیمیاوی سادات از بلند بودن قیمت کود کیمیاوی و کمیشن کارانی که آن را وارد می‌کنند سخن زده گفت:« کنترول کیفیت کودکیمیاوی به دست حکومت در بندرهای وارداتی است و کنترول قیمت مربوط می‌شود به شرکت تولید و تاجران وارد کننده کود کیمیاوی.»
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور حل مشکلات دهاقین و عرضه بهتر کود کیمیاوی به دهاقین و تسهیلات برای تجاران وارد کننده کود کیمیاوی، تلاش می‌ورزد تا خدمات بهتری را ارایه و راهکار مناسبی پیدا نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها