دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولین موسسه ملی قوریه‌داران افغانستان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۱۴:۴
دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولین موسسه ملی قوریه‌داران افغانستان

۳۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با مسئولین موسسه ملی قوریه‌داران افغانستان «ممقا» دیدار کرد و در مورد ظرفیت تولید، نوعیت و کیفیت نهال‌های مثمر و غیرمثمر گفتگو نمود.
در این دیدار، مولوی صدراعظم عثمانی تأکید کرد که قوریه‌داران باید نهال‌های تصدیق‌شده و پربار را تولید و ترویج کنند. او افزود: «باغداران و موسسات باید از تولیدات داخلی استفاده کنند و تنها در صورت ضرورت، نهال‌های متنوع از خارج وارد گردد.»
مسئولین موسسه ملی قوریه‌داران افغانستان نیز بیان کردند که این موسسه توانایی تولید ورایتی‌های مختلف نهال‌های پربار را دارد و ظرفیت تولید بیشتر نهال در مرکز و ولایات فراهم است.
با نزدیک شدن فصل بهار، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تصمیم دارد کمپاین ملی نهال‌شانی را به‌منظور تشویق مردم و باغداران راه‌اندازی کند. ترویج ورایتی‌های جدید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در زون‌های مختلف کشور از اهداف عمده این وزارت می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند به پاکستان از طریق خط فرضی شورابک

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که در نتیجه همکاری مشترک مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی شورابک و ارگان‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها دهقان در ولایت فراه آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی‌اچ‌اِی» و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

بازگشت به خبرها