دیدار معین زراعت و مالداری با سفیر افغانستان در ازبکستان

user-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۶ - ۹:۷
د کرنې وزارت د کرنې او مالدارۍ مرستیال مولوي صدر اعظم عثماني نن د خپل کار په دفتر کې په ازبکستان کې د افغانستان له سفیر مولوي عبدالغفار بحر سره وکتل.

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، امروز در دفتر کار خود با مولوی عبدالغفار بحر، سفیر افغانستان در ازبکستان، دیدار کرد.
در این دیدار، موضوعات مختلفی از جمله ایجاد سهولت در صادرات محصولات افغانستان، راه‌اندازی نمایشگاه‌ها، ارتقای ظرفیت کارمندان سکتور زراعت، واردات تخم‌های اصلاح‌شده و مسائل قرنطینی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
معین زراعت و مالداری از سفیر افغانستان در ازبکستان خواست که در گفت‌وگوها و ملاقات‌های خود با مقامات ازبکستان، بر استفاده و صادرات محصولات افغانستان تأکید کرده و از کیفیت بالای این محصولات سخن بگویند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها