دیدار معین زراعت و مالداری با رییس مبازه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۹ - ۱۰:۲۹
دیدار معین زراعت و مالداری با رییس مبازه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل 

مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در دفتر کارش با انبها سود رییس دفتر مبازه با جرایم و مواد نشه آور سازمان ملل متحد در افغانستان  (UNODC) و هیئت همراه شان دیدار کرد.
در این دیدار مسولان نهاد متذکره در مورد فعالیت‌ها و کار کرد های شان به معین زراعت و مالداری معلومات اراییه کرده و از  دریافت کمک 68 متریک تن آرد درجه اول برای معتادین مواد مخدر از سوی سازمان اسلامی مصوونیت غذایی (IOFC) که در کشور قزاقستان موقیعت دارد خبرداد که آرد ذکر شده در حال حاضر در بندر حیراتان رسیده است و پس از رسیدن آن به مراکز ترک اعتیاد مواد مخدر توزیع می شود.
همچنان رییس دفتر متذکره به معین زراعت و مالداری اطمینان داد که تلاش می نمایند تا  با آن عده از دهقانانی که کشت کوکنار را ترک کرده و رو به کشت بدیل آورده اند کمک نمایند و کوشش می نمایند که بودیجه دریافت کرده و در این بخش با دهقانان کمک کنند

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها