دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس اتحادیه زنبورداران افغانستان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۵
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د افغانستان د شاتو مچیو روزنکو ټولنې له رییس سره وکتل

۳۰ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با شاه‌جهان رئیس اتحادیه زنبورداران افغانستان، ملاقات کرد.
در این دیدار، در مورد انکشاف صنعت زنبورداری، افزایش تولید، بهبود کیفیت عسل، صادرات و واردات، بازاریابی برای فروش عسل، و غرس درختان بیر در ولایات مختلف کشور بحث و تبادل نظر شد. هدف از این گفتگوها، افزایش سطح حاصلات تولید عسل بود.
معین زراعت و مالداری در این دیدار بر حمایت از این سکتور تأکید کرد و اظهار داشت که وزارت زراعت با تمام توان در قسمت انکشاف صنعت زنبورداری کار می‌کند و موسسات را نیز تشویق می‌کند تا به این عرصه توجه نمایند.
همچنین، آقای صدراعظم از علاقه‌مندی مردم کشورهای امارات و عربستان به استفاده از عسل افغانستان سخن گفت و تأکید کرد که باید عسل طبیعی تولید شود. وی از رئیس اتحادیه خواست که کارهای خود را به‌طور هماهنگ با وزارت پیش ببرند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۷
Background image

آغاز توزیع و غرس ۱۶ هزار و ۸۰ اصله نهال مثمر در دایکندی

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با هماهنگی موسسه ارتقای اجتماعی و با تمویل مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، روند توزیع و غرس ۱۶ هزار و ۸۰ اصله نهال مثمر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۲
Background image

برنامه پاشیدن تیل‌های زمستانی در نورستان تطبیق شد

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان از طریق مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین مربوط آمریت امور زراعتی، به‌منظور جلوگیری از آفات و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۳۴
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در میدان وردگ

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های بازگشته از مهاجرت که مدتی پیش در ولایت میدان وردگ آغاز شده بود، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

بازگشت به خبرها