دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداران افغانستان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۸ - ۱۰:۹
دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداران افغانستان

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با اعضای اتحادیه مرغداران افغانستان ملاقات کرد.
در این دیدار روی پیشرفت سکتور مرغداری بحث صورت گرفت و اعضای اتحادیه و مشاوران سکتور مالداری نظریات و پیشنهادات خویش را بخاطر پیشرفت این صنعت اظهار داشتند.
معین زراعت و مالداری به اعضای این اتحادیه اطمینان داد  که امارت و به ویژه وزارت زراعت با تمام توان برای پیشرفت و انکشاف صنعت مرغداری کار می‌کند.
در این دیدار مفتی ذاکرالله ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت، داکتر مختار محسنی رئیس صحت حیوانی، شکرالله ‌وزیری مشاور مقام وزارت زراعت، معروف ظفر رئیس اتحادیه مرغداری، مشاوران سکتور مالداری و اعضای اتحادیه مرغداری حضور داشتند و پیرامون کیفیت گوشت و تخم مرغ، بازاریابی و افزایش تولیدات فارم داران مرغ صحب نمودند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها