دیدار معین زراعت و مالداری با اتحادیه وارد‌کننده‌گان محصولات حیوانی

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۱ - ۱۵:۵۲
دیدار معین زراعت و مالداری با اتحادیه وارد‌کننده‌گان محصولات حیوانی

مولوی صدراعظم، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با شماری از مسوولان شرکت‌های وارد‌کننده‌ گوشت مرغ دیدار کرد.
در این دیدار روی مشکلات تاجران ملی، ترانزیت مواد تجاری به‌ویژه حیوانی، مالیه، صادرات و واردات محصولات حیوانی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
شماری از تاجران نسبت به وارد کردن گوشت مرغ از بنادر تجارتی شکایت دارند. آن‌ها می‌گویند که محصولات دام‌داری را مطابق به سرتیفیکت بین‌المللی ذبح حلال و اسناد صحی از امریکا و برازیل وارد می‌کنند، اما در گمرک ننگرهار مانع واردات آن شده‌اند.
در همین حال مالکان فارم‌های مرغ‌پروری ادعا دارند که در تولید تخم مرغ خود‌کفا هستند، در حالی که روزانه هفت‌صد هزار بیضه تولید دارند و مصرف روزانه تخم مرغ ده میلیون بیضه است.
مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در این جلسه وعده سپردند که برای حل مشکلات واردکننده‌گان گوشت، با همکاری وزارت خارجه اقدام کنند.

 

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۴:۴۵
Background image

جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب در وزارت زراعت برگزار شد

۱۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب امارت اسلامی افغانستان، به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۳:۲۵
Background image

کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، از آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات  LSD یا بیماری جلدی حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۴۰
Background image

سروی ۶ هزار دهقان برای توزیع گندم بذری اصلاح‌شده در تخار تکمیل شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، روند سروی و شناسایی ۶ هزار دهقان واجد شرایط را به‌منظور توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی در کمپاین خزانی، با. . .

بازگشت به خبرها