دیدار معین آبیاری و منابع طبیعی با مسئولان پروژه کمک اضطراری آب

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲ - ۱۳:۵۱
دیدار معین آبیاری و منابع طبیعی با مسئولان پروژه کمک اضطراری آب

۲ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولان پروژه کمک اضطراری آب (WERP) دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار،  جولای دو پیسون رئیس پروژه، نذیر بشارت معاون پروژه، و احمد ضیا مسئول زراعت این پروژه حضور داشتند.
مولوی بازمحمد فیضان بر اهمیت هماهنگی میان وزارت زراعت و موسسات تأکید کرده و گفت: «هماهنگی میان وزارت زراعت و موسسات ضروری است تا خدمات مؤثری برای دهاقین ارائه گردد.» وی افزود: «دهاقین نیاز مبرم به منابع آب و سیستم‌های آبیاری دارند. ایجاد چکدم‌ها، سربندها، کانال‌های آبیاری، و تقویت جنگلات به همکاری مؤسسات نیازمند است.».
در این دیدار، جولای دو پیسون رئیس پروژه WERP، هدف اصلی این پروژه را ساخت سیستم‌های سولر در نزدیکی منابع آبی عنوان کرد و افزود: «چندین شبکه تثبیت شده است و پس از تأیید، روی آن‌ها کار خواهیم کرد. این سیستم زمین‌های للمی نزدیک دریا را تحت پوشش قرار می‌دهد».
رهبری وزارت زراعت همواره تلاش دارد تا با تشویق و جلب همکاری موسسات ملی و بین‌المللی، زمینه تطبیق پروژه‌های سازنده در مرکز و ولایات را فراهم کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها