دیدار مسوولان هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت کاپیسا با باشنده‌گان ولسوالی اله ‌سای

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۸ - ۱۵:۱۳
دیدار مسوولان هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت کاپیسا با باشنده‌گان ولسوالی اله ‌سای

۱۸ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
رهبری و اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کاپیسا با علمای کرام، مجاهدین و بزرگان قومی ولسوالی اله سای این ولایت دیدار نمودند.
در ترکیب این هیئت مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، معاون قومندانی امنیه، مستوفی ولایت، رئیس عدلیه، حج و اوقاف،  شاروالی، نظارت از فرامین، کار و امور اجتماعی، شهرسازی، آمر قضایای امارت و مدیر کدستر حضور داشتند.
طی سفر ای‌که کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمين های امارتی به ولسوالی اله سای داشتند جلسه مشورتی خویش را جهت برسی، جلوگیری از غصب و استرداد ساحات امارتی با مسئولین امارتی، علمای کرام، مجاهدین و بزرگان قومی دایر نمودند.
قابل ذکر است دو طرف در قسمت همکاری پیرامون جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی تعهد همکاری دادند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها