دیدار سرپرست وزارت زراعت با والی، نماینده‌گان مردم و فعالان مدنی دایکندی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۵/۷ - ۸:۳۲
دیدار سرپرست وزارت زراعت با والی، نماینده‌گان مردم و فعالان مدنی دایکندی
دیدار سرپرست وزارت زراعت با والی، نماینده‌گان مردم و فعالان مدنی دایکندی؛
ستایش از کارکردهای وزارت زراعت و طرح خواست‌های بعدی مردم
۷ اسد ۱۳۹۹
حشمت‌الله غفوری، سرپرست وزارت زراعت و معین آبیاری و منابع طبیعی، در دفتر کارش با احمدضیا همدرد والی دایکندی، نماینده‌گان مردم دایکندی در ولسی‌جرگه و شورای ولایتی و شماری از فعالان مدنی این ولایت دیدار کرد. آنان در این دیدار، از کارکردهای وزارت زراعت ستایش کردند.
احمدضیا همدرد، والی دایکندی از تطبیق پروژه‌های زراعتی در دایکندی قدردانی و ستایش کرد و گفت که به ولایت دایکندی توجه مناسبی به بخش زراعت شده است. والی دایکندی گفت که مشکلات دهقانان توسط وزارت زراعت مد نظر گرفته شده است.
نماینده‌گان مردم دایکندی در ولسی‌جرگه نیز از وزارت زراعت به پاس کارهای توسعه‌ی زراعت در دایکندی، تشکر کردند و گفتند: «امید داریم تلاش‌ها برای توسعه‌ی زراعت و باغداری در دایکندی ادامه و افزایش یابد.»
هم‌چنان فعالان مدنی دایکندی که در این دیدار حضور داشتند از تطبیق پروژه‌های زراعتی در این ولایت ابزار خرسندی کردند.
والی، نماینده‌گان مردم و فعالان مدنی دایکندی در این نشست، هم‌چنان از وزارت زراعت خواستند که در آن ولایت یک سردخانه و یک مرکز پروسس بادام بسازد و در کنار آن، برای ساخت فارم‌های مرغداری و ماهی‌پروری کارهای بیش‌تری روی دست بگیرد. آنان هم‌چنان خواهان تطبیق پروژه‌های آبیاری بیش‌تر در ولایت دایکندی شدند.
در پایان حشمت‌الله غفوری سرپرست وزارت زراعت و معین آبیاری و منابع طبیعی، به پاسخ درخواست‌های حاضران جلسه گفت که پیشنهادهای آنان را در جریان سال مالی جاری و سال مالی آینده در ولایت دایکندی، مد نظر خواهند گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها