دیدار سرپرست وزارت زراعت با رئیس شرکت انکشاف ملی

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۶/۱۹ - ۹:۲۵
دکرنې سرپرست وزير د ملي پراختيا شرکت له رييس سره وکتل

مولوی عطاءالله‌عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با عبدالرحمن اتاش رئیس عمومی شرکت انکشاف ملی دیدار و روی پیشرفت کار پروژه کانال قوش تیپه  بحث نمودند.
در این دیدار نخست رئیس شرکت انکشاف ملی در مورد امکانات و کار کرد های شان در پروژه قوش تیپه معلومات ارییه کرده گفت:" در حال حاضر ۱۶۰۰ ماشینری در ۴۳ کیلوتر ساحه کانال قوش‌تیپه کار دارند، تاحال چهارده میلیون متر مکعب ساحه کندن‌کاری شده، در کنار دیگر کارهایی که در کانال قوش‌تیپه صورت می‌گیرد، احداث ۱۳ هزار سبزخانه، تاسیس هزاران فارم‌مالداری،  ماهی‌پروری و فابریکه‌های مختلف دیگر جای‌دارد که جور می‌شود، این پروژه افغانستان را تبدیل می‌کند به یک کشور زراعتی، تجارتی و صنعتی".
سرپرست وزارت از توضیحات رئیس انکشاف ملی ابراز سپاسگزاری و قدر دانی نمود و کار این شرکت را قابل تقدیر عنوان کرد.
آقای عمری بیان داشت:" پلان‌ها و کارهای‌تان قابل تقدیر است، توضیحات ای‌که ارائه نمودین واقعن فعالیت‌های قابل توصیف انجام‌داده‌این، رهبری وزارت و تمام کارمندان این سکتور در خدمت و همکار شما می‌باشد".
کار سروی و دیزاین پروژه توسط وزارت زراعت آغاز و کار ساخت آن توسطه شرکت انکشاف ملی به پیش برده میشود .

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۴
Background image

یک چک‌دم معیاری به ارزش ۲.۱ میلیون افغانی در کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به منظور تقویت ذخایر آب، کاهش پیامدهای خشک‌سالی و رشد زراعت و مالداری، وزارت زراعت به تطبیق پروژه‌های جدید حفاظت و مدیریت آب ادامه داده است.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

بهبود و تسلیم‌دهی دو کانال آبیاری در شهر فیض‌آباد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بهبود سیستم آبیاری و افزایش ظرفیت تولیدات زراعتی، دو کانال آبیاری در شهر فیض‌آباد با حضور نماینده ریاست زراعت عبدالبشیر بشارت و انجینران مؤسسه همکار، تکمیل و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۸:۵۶
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری نیمروز به ولسوالی‌های خاشرود و دلارام

مولوی نیازمحمد وهاج، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، در سفری به ولسوالی‌های خاشرود و دلارام با مدیران عمومی خدمات زراعتی این ولسوالی‌ها دیدار و نشست‌های جداگانه برگزار کرد.
د. . .

بازگشت به خبرها