دیدار سرپرست وزارت زراعت با رئیس شرکت انکشاف ملی

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۶/۱۹ - ۹:۲۵
دکرنې سرپرست وزير د ملي پراختيا شرکت له رييس سره وکتل

مولوی عطاءالله‌عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با عبدالرحمن اتاش رئیس عمومی شرکت انکشاف ملی دیدار و روی پیشرفت کار پروژه کانال قوش تیپه  بحث نمودند.
در این دیدار نخست رئیس شرکت انکشاف ملی در مورد امکانات و کار کرد های شان در پروژه قوش تیپه معلومات ارییه کرده گفت:" در حال حاضر ۱۶۰۰ ماشینری در ۴۳ کیلوتر ساحه کانال قوش‌تیپه کار دارند، تاحال چهارده میلیون متر مکعب ساحه کندن‌کاری شده، در کنار دیگر کارهایی که در کانال قوش‌تیپه صورت می‌گیرد، احداث ۱۳ هزار سبزخانه، تاسیس هزاران فارم‌مالداری،  ماهی‌پروری و فابریکه‌های مختلف دیگر جای‌دارد که جور می‌شود، این پروژه افغانستان را تبدیل می‌کند به یک کشور زراعتی، تجارتی و صنعتی".
سرپرست وزارت از توضیحات رئیس انکشاف ملی ابراز سپاسگزاری و قدر دانی نمود و کار این شرکت را قابل تقدیر عنوان کرد.
آقای عمری بیان داشت:" پلان‌ها و کارهای‌تان قابل تقدیر است، توضیحات ای‌که ارائه نمودین واقعن فعالیت‌های قابل توصیف انجام‌داده‌این، رهبری وزارت و تمام کارمندان این سکتور در خدمت و همکار شما می‌باشد".
کار سروی و دیزاین پروژه توسط وزارت زراعت آغاز و کار ساخت آن توسطه شرکت انکشاف ملی به پیش برده میشود .

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۵:۴
Background image

اجرای برنامه نهال‌شانی در مسلخ دولتی ولایت بلخ

۲۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برنامه نهال‌شانی را در ساحه مسلخ دولتی برگزار نمود. این برنامه از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی به منظور حفاظت از محیط زیست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۴:۴۹
Background image

انتقال زمین از وزارت زراعت به وزارت معارف

۲۷ دلو۱۴۰۴ هـ.ش 
 ۲۸ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کردند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، تفاهم‌نامه انتقال زمین. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۴:۴۷
Background image

بازدید مسئولان وزارت زراعت از فعالیت‌های موسسه داکار در ننگرهار

۲۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
 مولوی عبدالغفور رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و مولوی امان الله شاهی رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت به همراه هیات همراه از فعالیت‌های موسسه داکار در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها