دیدار رییس عمومی تحقیقات زراعتی با تیم تخنیکی تیکا 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۷ - ۱۵:۴۴
دیدار رییس عمومی تحقیقات زراعتی با تیم تخنیکی تیکا 

۲۶ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی نصرت الله طلحه رییس عمومی تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در دفتر کارش با تیم تخنیکی آژانس هماهنگ کننده کمک‌های ترکیه در افغانستان ( تیکا) دیدار کرد.
این دیدار به هدف معرفت همکاران تخنیکی و مسلکی و شریک سازی معلومات تخنیکی  میان دو طرف صورت گرفت.
در این دیدار مولوی نصرت الله طلحه رئیس عمومی انستیتوت تحقيقات زراعتی از خدمات دفتر تیکا در راستی سکتور زراعت، تعلیم و تربیه، تربیت بدنی و محیط زیست قابل قدر دانسته و خواستا بیشتر سازی این کمک در تمام بخش‌ها خصوصا در انتقال تکنالوژی‌های مناسب و جدید زراعتی و اقتصادی به منظور کمک به دهاقین افغانستان شد. 
در همین حال تیم تخنیکی دفتر تیکا راجع به فعالیت‌های دفتر شان معلومات آرائه نمودند و  جهت انتخاب مناسب سکتور ها جهت تطبیق پروژه های منظم کمکی و به موقع و  بدیل کشت کوکنار برای دهاقین افغانستان خواستار مشوره و همکاری گردیدند.
در اخیر رئیس عمومی انستتیوت تحقیقات زراعتی توضیحات عمومی در باره فرصت‌های زراعت، شش زون اقلیمی، تعداد فارم‌های تحقیقاتی، زمان کاشت و برداشت نباتات مهم اقتصادی را بیان نموده  و تعهد هرگونه همکاری  برای کامیابی برنامه‌های خدماتی دفتر تیکا در تمام نقاط کشورسپردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۱۳:۹
Background image

جلسه‌ی به منظور بررسی انتقال زمین میان وزارت معارف و بانک ملی برگزار شد 

۱۰ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ی به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی انتقال زمین میان وزارت معارف و بانک ملی افغان با حضور نماینده گان. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۱۲:۰
Background image

تلاش جهت انسجام عواید وزارت زراعت 

۱۰ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت به هدف انسجام عواید و تعین سرنوشت عواید جمع آوری شده از آدرس توزیع جواز فعالیت ادویه فروشی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۱۱:۴۰
Background image

وزیر زراعت در ولایت غور: "تلاش‌های ما جهت کسب استقلال و آزادی نتیجه داد، در بخش زراعت نیز موفق می‌شویم"

۱۰ میزان ۱۴۰۲ ه‍.ش
مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت غور با کارمندان ریاست زراعت آن ولایت دیدار نموده و گفت که تلاش‌های‌شان جهت دریافت استقلال و. . .

BACK TO NEWS