دیدار رییس زراعت ولایت کندز با مسوولان موسسه زنجیره ارزش محصولات زراعتی در کندز 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۶ - ۱۵:۷
دیدار رییس زراعت ولایت کندز با مسوولان موسسه زنجیره ارزش محصولات زراعتی در کندز 

۲۶ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی امان الله حسن، رئیس زراعت ولایت کندز با مسئولین موسسه زنجیره ارزش زراعت اداره انکشافی بین المللی امریکا در افغانستان در دفتر کاری شان دیدار و روی برنامه های جدید موسسه متذکره بحث و تبادل نظر نمودند.
به سلسله دیدار قبلی که با مسئول موسسه زنجیره ارزش زراعت اداره انکشافی بین المللی امریکا در افغانستان مقیم ولایت کندز مبنی بر ایجاد واترشیت در ساحات که به آن ضرورت دانسته می‌شود صورت پذیرفته بود، که بعداً ساحه از نظر تخنیکی، اجتماعی و اقتصادی توسط انجنیران موسسه متذکره بررسی و انتخاب گردید؛ این‌ بار مسئولین مرکزی موسسه متذکره غرض اجرای ساختن برنامه ایجاد واترشیت در ساحات انتخاب شده با رئیس زراعت ولایت کندز روی چگونگی تطبیق پروژه مذکور صحبت نموده و از ایشان در جهت تطبیق پروژه درخواست کمک نمودند، که از جانب رئیس زراعت ولایت کندز وعده هرنوع همکاری در قسمت تطبیق این پروژه که بتواند در درازمدت برای مردم محل موثر و ممد واقع گردد داده شد.
در ادامه رئیس زراعت ولایت کندز از مسئولین مرکزی موسسه دی ای آی تقاضا نمودند، تا فعالیت‌های خویش را به سطح ولایت کندز گسترش داده و برای جامعه‌ی دهاقین و مردم ولایت کندز خدمات ارزنده و موثر را ارائه نمایند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۶
Background image

چهار تن از روسای وزارت زراعت در بست‌های جدید تعیین شدند

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

چهار تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از بست‌های قبلی تبدیل و در مسئولیت‌های جدید تعیین و معرفی شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۲
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در هفتمین مجمع عمومی سازمان اسلامی مصونیت غذایی


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به نمایندگی از افغانستان در نشست دو روزه مقام‌های ارشد هفتمین مجمع عمومی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی حصه اول پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کود کیمیاوی سفید و سیاه و وسایل باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده مستحق و بی‌بضاعت در. . .

بازگشت به خبرها