دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با مسئولان عمومی برنامه جهانی غذا در افغانستان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۰:۲۳
دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با مسئولان عمومی برنامه جهانی غذا در افغانستان

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولان عمومی برنامه جهانی غذا  در افغانستان و کارشناسان بخش زراعت این نهاد در مقر وزارت زراعت برگزار شد.
در این دیدار، رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از تلاش‌ها و همکاری‌های برنامه جهانی غذا در بخش زراعت افغانستان قدردانی کرده، بر تداوم این همکاری‌ها در جهت توسعه سکتور زراعتی کشور تأکید ورزید.
همچنان در جریان جلسه تصریح شد که از این پس تطبیق پروژه‌ها در هماهنگی با برنامه‌ها و اولویت‌های تعیین‌شده وزارت زراعت صورت خواهد گرفت تا از منابع به‌گونه مؤثرتر در راستای بهبود وضعیت زراعت استفاده شود.
این دیدار در چارچوب تقویت همکاری‌های تخنیکی میان وزارت زراعت و نهادهای بین‌المللی صورت گرفته است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها