دیدار رئیس زراعت کندز با یک تن از تاجران کشور ترکیه

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱/۵ - ۱۰:۷
دیدار رئیس زراعت کندز با یک تن از تاجران کشور ترکیه

مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با بورگودبیگ تجار ملی سکتور زراعت ترکیه در دفتر کاری‌اش دیدار کرد.
ابتدا ریس زراعت آبیاری و مالداری آقای بیک را خوش آمدید گفته از همکاری‌های کشور ترکیه در بخش زراعت به قدر دانی یاد نموده در مورد زراعت کندز معلومات ارائه نمود.
متعاقبا آقای بیک هدف سفر اش را بیان نموده از اظهار داشت که کشور ترکیه در تلاش ترقی و خود کفایی افغانستان بوده و همکار می‌باشد.
همچنان این تاجر ترکی کندز را یکی از ولایت‌های زراعتی و حاصل خیز خواند و از علاقه‌مندی اش در بخش زراعت در این ولایت سخن گفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها