دیدار رئیس زراعت پنجشیر با رئیس زون مرکز صلیب سرخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۰:۱۳
دیدار رئیس زراعت پنجشیر با رئیس زون مرکز صلیب سرخ

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، با رئیس زون مرکز صلیب سرخ و تیم همراه وی در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.
در این دیدار، دو طرف در مورد مشکلات، چالش‌ها و فرصت‌های موجود در سکتور زراعت و مالداری ولایت پنجشیر تبادل نظر کردند.
رئیس زراعت پنجشیر با اظهار قدردانی از پروژه‌های قبلی دفتر صلیب سرخ در این ولایت، تشریف‌آوری هیئت را خیرمقدم گفت و بر ادامه همکاری‌ها در بخش زراعت و مالداری تأکید ورزید.
همچنین آمرین ریاست زراعت، معلومات مفصلی درباره وضعیت موجود، نیازمندی‌ها و ظرفیت‌های انکشافی سکتور زراعت و مالداری در پنجشیر ارائه کردند.
در پایان، هیئت صلیب سرخ از همکاری اداره زراعت تشکری نموده و وعده سپردند که در آینده پروژه‌های مؤثر و مطابق نیاز مردم در این ولایت را روی دست خواهند گرفت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۷
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت هلمند سفر کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری به ولایت هلمند با معاون والی این ولایت دیدار و در مورد تقویت هماهنگی و همکاری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین‌های بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان با توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر و واکسین بروسلوز برای گاو، بز و گوسفند آغاز شد.
در این کمپاین، ۸۰ هزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۹:۵۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با  شماری از تاجران اوزببکستان و روسیه دیدار کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان. . .

بازگشت به خبرها