دیدار رئیس زراعت ولایت بدخشان با هیات نظارتی و مشورتی شورای ولایتی  آن ولایت

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۵:۱۷
دیدار رئیس زراعت ولایت بدخشان با هیات نظارتی و مشورتی شورای ولایتی  آن ولایت

قاری قطب الدین (دهنوی) رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با هیئت نظارتی شورای علما مشمول شیخ محمد ذاکر ابوفرید، مولوی سید عبدالولی سادات و عبدالبصیر حقجو دیدار نمود.
دراین دیدار به نماینده گی ازشورای علما شیخ محمد ذاکر ابوفرید صحبت نمود و ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت را یکی از ریاست‌های فعال دربخش خدمت گذاری برای دهاقین و مالداران عنوان نموده وخدمات و دستاوردهای این ریاست را بعد از فتح ارزنده توصیف نمود وعلاوه نمود" براساس طرزالعمل کاری و فرمان عالیقدر امیرالمومین حفظه الله شورای علما منحیث ارگان مشوره دهنده در تمام بخش‌ها مکلف است که با مسولین امور مشوره داشته باشند، ازهمین رو امروز به این ریاست آمدیم تا روی کارشیوه جمع آوری عشر وزکات، تطبیق پروژه‌های بنیادی و تقویت مدارس دینی بحث داشته باشیم".
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری نقش شورای علما را درنظام اسلامی کلیدی عنوان نموده وبیان داشت " نیازمند مشوره علمای خویش هستیم و نظریات مطرح شده برای بهبود امورات کاری ما مهم و ارزنده می باشد و از این جهت تلاش می‌نمایم تا با درنظر داشت قوانین و طرزالعمل کاری این ریاست پیشنهادات مطرح شده را درنظر گرفته و درتطبیق آن تلاش نمایم".

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها