دیدار رئیس زراعت فراه با تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۰:۶
دیدار رئیس زراعت فراه با تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد 

۲۷ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی شاه‌محمد «حاجی سروری» رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، همراه با کارمندان مسلکی این ریاست با تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار نمود.
در این دیدار، ریاست زراعت فراه مشکلات، چالش‌ها و فرصت‌های مربوط به مدیریت آب در این ولایت را با مسؤولان این اداره شریک ساخت و خواهان همکاری‌های همه‌جانبه در این بخش شد.
رئیس زراعت فراه به تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد توصیه کرد که پروژه‌های مرتبط با مدیریت آب را در این ولایت عملی سازند و برنامه‌های خود را در هماهنگی با ریاست زراعت به پیش ببرند.
همچنان، در جریان این دیدار، تیم تخنیکی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد اهداف سفر خود را بیان کرده و افزود که می‌خواهد در آینده پروژه‌هایی را در بخش مدیریت آب در این ولایت تطبیق کند. رئیس زراعت فراه نیز بر همکاری همه‌جانبه در این زمینه اطمینان داد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها