دیدار رئیس زراعت بدخشان با هییت اعزامی وزارت زراعت برای نظارت بر پروژه‌های زراعتی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۵ - ۱۰:۳
دیدار رئیس زراعت بدخشان با هییت اعزامی وزارت زراعت برای نظارت بر پروژه‌های زراعتی

۱۵ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی امان الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در دفتر کار خود با هیأت نظارتی پروژه بدیل معیشت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیدار و گفتگو کرد.
 در این دیدار، رئیس زراعت بر اهمیت شفافیت در تطبیق پروژه‌های زراعتی تأکید کرد و افزود که بررسی تخنیکی و تضمین کیفیت مواد زراعتی از مکلفیت‌های اساسی کارمندان تخنیکی این اداره است. او تأکید کرد که باید نظارت جدی بر تمامی مواد زراعتی توزیع‌شده به دهقانان و مالدارن این ولایت صورت گیرد.
پس از این دیدار، هیأت اعزامی وزارت زراعت به همراه هیأت تخنیکی ریاست زراعت ولایت بدخشان به ساحه رفتند و روند چک تخنیکی نهال‌های هنگ و تجهیزات زراعتی را آغاز کردند. در ادامه، این تیم روند توزیع این مواد زراعتی را به دهقانان منطقه به اجرا گذاشت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS