دیدار رئیس زراعت بدخشان با رئیس میتا دیتا وزارت زراعت

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۵ - ۱۰:۳۸
دیدار رئیس زراعت بدخشان با رئیس میتا دیتا وزارت زراعت

۱۵ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، با شفیع‌الله زازی، رئیس میتا دیتا ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش دیدار کرد.
شفیع‌الله زازی هدف از سفر کاری خود به بدخشان را تعیین تیم مسلکی، ارزیابی، تثبیت و انتقال یک‌هزار جریب زمین برای ایجاد پارک صنعتی در این ولایت عنوان کرد و خواستار همکاری ریاست زراعت بدخشان در این زمینه شد.
رئیس زراعت بدخشان ضمن استقبال از این اقدام، ایجاد پارک‌های صنعتی را یکی از نیازهای اساسی باشندگان این ولایت دانسته و نقش آن را در توسعه اقتصاد محلی و ملی ارزنده خواند. وی همچنین تأکید کرد که کارمندان مسلکی بخش اراضی این ریاست آماده همکاری همه‌جانبه با تیم تعیین‌شده، مطابق هدایت وزارت زراعت، هستند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۹:۳۲
Background image

چهار کانال زراعتی در ولایت بدخشان تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار کانال زراعتی در ولسوالی‌های تیشکان، ارغنجخواه، بهارک و فیض‌آباد ولایت بدخشان، با هزینه مجموعی بیش از ۱۲۰ میلیون افغانی اعمار و بازسازی شده و پس از تکمیل، به بهره. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۴:۴۱
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت هرات از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت هرات، با رییس و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گزارش  فعالیت‌های این. . .

بازگشت به خبرها