دیدار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار با رئیس مؤسسه شلتر فار لایف

qiam_amin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۰:۳۸
دیدار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار با رئیس مؤسسه شلتر فار لایف

۶  دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در دفتر کار خویش با رئیس مؤسسه شلتر فار لایف دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ضمن قدردانی از هماهنگی و فعالیت‌های مؤثر این مؤسسه در بخش‌های مختلف زراعت، به‌ویژه در زمینه اعمار و ترمیم کانال‌های آبیاری، بر تداوم همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های بیشتر زراعتی مطابق با نیازمندی‌های واقعی دهقانان و باغداران تأکید نمود.

همچنان رئیس مؤسسه شلتر فار لایف همکاری و هماهنگی این ریاست را در تطبیق پروژه‌های زراعتی یک نیاز اساسی دانسته و اظهار داشت که قرار است با حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، یک پروژه جدید زراعتی در چهار ولسوالی این ولایت آغاز گردد.

به گفته وی، تمرکز این پروژه بر بهبود معیشت خانواده‌ها از طریق ایجاد باغات میوه و باغچه‌های خانگی خواهد بود تا در نهایت، تأثیر مثبت بر مصونیت غذایی جامعه داشته باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۲۵
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت وضعیت عواید ریاست زراعت کندز را بررسی کرد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و وضعیت عواید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۳۱
Background image

در بلخ یک مرکز جمع‌آوری شیر ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه «دی‌سی‌ای» و هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی بلخ، یک مرکز جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۹
Background image

در بلخ برای ۹۰۰ زن به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، مواد زراعتی توزیع شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر «اکشن اید»، به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، برای ۹۰۰ زن در سطح ولسوالی نهرشاهی و شهر. . .

BACK TO NEWS