دیدار تیم تخنیکی وزارت زراعت با مسوولان سازمان حفاظه نباتات ایران

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۲ - ۱۰:۴۹
دیدار تیم تخنیکی وزارت زراعت با مسوولان سازمان حفاظه نباتات ایران

۲ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
در جریان سفر مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، انجینر عتیق الله مسلم رییس حفاظه نباتات و میرویس خوگیانی مشاور تخنیکی مقام وزارت زراعت با مسوولان اداره حفاظه نباتات ایران دیدار کردند.
به اساس هدایت مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان تیم تخنیکی با حضور انجینر عتیق الله مسلم رییس حفاظه نباتات وزارت زراعت و میرویس خوگیانی مشاور تخنیکی وزیر زراعت جهت انجام بحث های تخینیکی با مسوولان سازمان حفاظه نباتات  ایران دیدار کردند.
در این دیدار مسوولان سازمان حفاظه نباتات ایران در بخش‌های فعال سازی لابراتوارها جهت کنترول امراض و آفات نباتی، ساخت کود عضوی، کنترول مشترک ملخ‌های صحرایی، معیاری سازی مراکز قرنطین استیشن، آنلاین سازی سرتفیکیت‌های قرنطینی، واردات و صادرات کود کیمیاوی و ادویه های زراعتی، بلند بردن ظرفیت کارمندان و سایر بخش‌های تخنیکی تعهد همکاری را با مسوولان وزارت زراعت سپرده و اطمینان دادن که برای تیم‌های تخنیکی وزارت زراعت افغانستان در بخش‌های متذکره دوره‌های کوتاه مدت و درازمدت آموزشی را فراهم می‌نمایند.
در همین حال انجینر عتیق الله مسلم رییس حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت ضمن بحث در بخش‌های مختلف تخنیکی صحی بودن محصولات زراعتی از مسوولان سازمان حفاظه نباتات و قرنطین ایران خواست تا در قسمت ترمیم وسایل و امکانات لابراتواری افغانستان همکاری نمایند که از جانب مقابل پذیرفته شد.
که در ادامه تیم تخنیکی وزارت زراعت افغانستان از ابراز آماه گی طرف مقابل استقبال کرده و اطمینان دادن که در چارچوب  قوانین و مقرارت امارت اسلامی افغانستان آماده هرنوع تعامل و همکاری با جمهوری اسلامی ایران و سرمایه گذاران آن کشور می‌باشند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها