دیدار با تاجران و صادرکننده‌گان هرات؛ در حل مشکلات صادرکننده‌گان محصولات زراعتی با هم‌آهنگی نهادهای مسوول اقدام می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۴ - ۱۵:۴۲
دیدار با تاجران و صادرکننده‌گان هرات؛ در حل مشکلات صادرکننده‌گان محصولات زراعتی با هم‌آهنگی نهادهای مسوول اقدام می‌شود
۱۴ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت در جریان سفرش به ولایت هرات، با تاجران و صادرکننده‌گان این ولایت دیدار کرد.
در این ملاقات، تاجران و صادرکننده‌گان مشکلات‌شان را با سرپرست وزارت زراعت در میان گذاشتند. کمبود سردخانه برای نگهداری محصولات زراعتی و وجود مشکلاتی در صادرات این محصولات، از مواردی بود که تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی مطرح کردند.
داکتر انواالحق احدی، سرپرست وزارت زراعت در این ملاقات، با مرور پیشینه‌ی همکاری‌هایش در زمان تصدی‌اش در وزارت تجارت و صنایع وقت با تاجران، گفت که وی می‌کوشد حالا که رهبری وزارت زراعت را به دوش دارد، در هم‌آهنگی با نهادهای مسوول، همکاری بهتری با تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی داشته باشد.
آقای احدی به تاجران هرات در این ملاقات وعده سپرد که با بررسی وضعیت، تلاش می‌کند تا مشکلات تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی را در هم‌آهنگی با نهادهای مسوول حل کند.
باید گفت که سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفرش به ولایت هرات، بیش از یک هزار کشمش‌خانه‌ی طرح مدیریت محصولات زراعتی، شش خط پروسس محصولات زراعتی، پنج مرکز جمع‌آوری شیر و یک شبکه‌ی آبیاری را به بهره‌برداری سپرد.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS