دیدار با تاجران و صادرکننده‌گان هرات؛ در حل مشکلات صادرکننده‌گان محصولات زراعتی با هم‌آهنگی نهادهای مسوول اقدام می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۴ - ۱۵:۴۲
دیدار با تاجران و صادرکننده‌گان هرات؛ در حل مشکلات صادرکننده‌گان محصولات زراعتی با هم‌آهنگی نهادهای مسوول اقدام می‌شود
۱۴ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت در جریان سفرش به ولایت هرات، با تاجران و صادرکننده‌گان این ولایت دیدار کرد.
در این ملاقات، تاجران و صادرکننده‌گان مشکلات‌شان را با سرپرست وزارت زراعت در میان گذاشتند. کمبود سردخانه برای نگهداری محصولات زراعتی و وجود مشکلاتی در صادرات این محصولات، از مواردی بود که تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی مطرح کردند.
داکتر انواالحق احدی، سرپرست وزارت زراعت در این ملاقات، با مرور پیشینه‌ی همکاری‌هایش در زمان تصدی‌اش در وزارت تجارت و صنایع وقت با تاجران، گفت که وی می‌کوشد حالا که رهبری وزارت زراعت را به دوش دارد، در هم‌آهنگی با نهادهای مسوول، همکاری بهتری با تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی داشته باشد.
آقای احدی به تاجران هرات در این ملاقات وعده سپرد که با بررسی وضعیت، تلاش می‌کند تا مشکلات تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی را در هم‌آهنگی با نهادهای مسوول حل کند.
باید گفت که سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفرش به ولایت هرات، بیش از یک هزار کشمش‌خانه‌ی طرح مدیریت محصولات زراعتی، شش خط پروسس محصولات زراعتی، پنج مرکز جمع‌آوری شیر و یک شبکه‌ی آبیاری را به بهره‌برداری سپرد.

 

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها