دوصد تن از اعضای انجمن جنگل داری در سمنگان آموزش دیدند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۱۶ - ۱۱:۲
دوصد تن از اعضای انجمن جنگل داری در سمنگان آموزش دیدند

 ۱۶ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به همکاری مالی موسسه اکتید برای ۲۰۰ نفر از اعضای انجمن جنگلداری و حفاظت از منابع طبیعی در ولسوالی دره صوف بالا این ولایت سمینار آموزشی دایر کرد.
در این برنامه برای ۲۰۰ نفر از اعضای انجمن جنگل داری و حفاظت از منابع طبیعی دره صوف بالا در مورد اهمیت جنگلات، حفظ و احیای منابع طبیعی از دیدگاه قرآن کریم، تغییرات اقلیم تاثیر حیاتی جنگل بر زندگی مردم، چگونه حفظ منابع طبیعی، مسوولیت انسان‌ها در مورد منابع طبیعی و دیگر موارد ضروری در  سمینار آموزش داده شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۲:۲۱
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به هرات

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ادامه سفر های ولایت‌اش  در رأس هیئتی از مسئولان و مشاوران این وزارت به ولایت هرات سفر کرد و در نشستی با مقام‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع بسته‌های کمکی برای دهقانان در بلخ

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که به همکاری دفتر «سی اچ ای»  در ولسوالی چمتال، بسته‌های کمکی برای ۲۷ تن از دهقانان این ولسوالی توزیع شد.
این بسته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۳۴
Background image

سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری

سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۹   الی ۱۲ میزان سال ۱۴۰۴ با شعار « سرمایه‌گذاری در بخش‌های زراعت و مالداری افغانستان، مطمئن‌ترین راه به سوی رشد و. . .

بازگشت به خبرها