دفتر پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی در کندهار افتتاح شد

naim.rezai
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۱ - ۱۵:۳۱
دفتر پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی در کندهار افتتاح شد

۱۱ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت کندهار، دفتر پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی، EATS، را در این ولایت افتتاح کرد.
آقای غفوری می‌گوید که این پروژه برای سال جاری، چهارصد میلیون افغانی بودجه دارد و در بخش‌های احداث و احیای آب‌ریزه‌ها، چکدم‌ها، کانال‌‌های آبیاری، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده، ساخت باغ‌های جدید، کشمش‌خانه‌ها و هم‌چنین ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در زون جنوب فعالیت می‌کند. این هزینه توسط بانک جهانی تامین می‌شود.
آقای غفوری تاکید کرد که دفتر EATS در کندهار، در سطح زون جنوب فعالیت می‌کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها