در ۲۲ هکتار زمین ولسوالی دوشی ولایت بغلان جنگل مصنوعی پسته احداث می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۷ - ۱۱:۲۷
در ۲۲ هکتار زمین ولسوالی دوشی ولایت بغلان جنگل مصنوعی پسته احداث می‌شود

۲۷ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
از سوی  ریاست زراعت ولایت بغلان در مساحت بیست دو هکتار زمین در ولسوالی دوشی آن ولایت جنگل مصنوعی پسته احداث می‌شود.
طبق  طرح  فرستاده شده از سوی وزارت زراعت،  آبیاری و مالداری در مورد احداث ۲۲ هکتار زمین جنگلات پسته بشکل مصنوعی پس از سروی و بررسی ریاست زارعت بغلان در ولسوالی دوشی ساحه لرخواب  جهت تطبیق پروژه متذکره انتخاب نمودند که را انتخاب نمودند.
 با اساس هدایت قاری محراب الدین بلال ریس زراعت ولایت بغلان  محمد ابراهیم عثمانی آمر منابع طبیعی،  انجنیر وحدت الله رحمانی مدیر آبریزه‌ها و شماری از کارمندان این آمریت به ساحه لرخوابی ولسوالی دوشی سفر نموده با روئسای شوراها متنفذین و موسفیدان قریجات مختلیف دیدار نمودند.
در جریان این دیدار هیئت متذکره معلومات کلی در مورد طبیق پروژه فوق الذکر  را با روئسای شوراها متنفذین و موسفیدان محلی شریک ساخته و از زمین کاری که در تطبیق این پروژه ایجاد می شود سخن زدند.
به گفته آمر منابع طبیعی ریاست زراعت بغلان در  جریان کار این پروژه و برای صدها تن زمینه‌های اشتغال زایی در قریه‌های متذکره  مساعد خواهند گردید.
 همچنان مردم محل از این اقدام ریاست زراعت بغلان سپاس و قدردانی نموده و خواهان تداوم همچو برنامه‌ها در سکتور زراعت و مالداری گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS