در کندز دو پروژه ساختمانی و زراعتی به بهره‌برداری سپرده شد

qiam_amin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۱
در کندز دو پروژه ساختمانی و زراعتی به بهره‌برداری سپرده شد

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۵ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

به‌منظور تقویت زیربناهای زراعتی، مدیریت مؤثر منابع آب و کاهش خسارات ناشی از سیلاب‌ها به دهقانان، در ولایت کندز دو پروژه مهم ساختمانی و زراعتی از سوی دفتر ساحوی بنیاد آغاخان با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تطبیق و رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.

این پروژه‌ها شامل ساخت یک سوپر پسج (کنترول‌کننده سیلاب) در کانال وکیل دوست‌محمدخان ولسوالی علی‌آباد به ارزش ۲.۵ میلیون افغانی و همچنان ساخت دیوار محافظتی گابیونی در امتداد کانال ولسوالی چهاردره به ارزش ۹۰۰ هزار افغانی می‌باشد.

هدف اساسی این پروژه‌ها جلوگیری از تخریب کانال‌های زراعتی، بهبود تنظیم و مدیریت جریان آب، حفاظت زمین‌های زراعتی و حمایت عملی از دهقانان در برابر حوادث طبیعی، به‌ویژه سیلاب‌ها عنوان شده است.

قابل یادآوری است که با تطبیق این پروژه‌ها، هزاران خانواده دهقان به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم مستفید شده‌اند و هزاران هکتار زمین زراعتی از خطر تخریب، فرسایش خاک و کمبود آب محفوظ گردیده و تحت پوشش یک سیستم بهتر آبیاری قرار گرفته است.

این پروژه‌ها در چارچوب برنامه «تقویت تاب‌آوری اقلیمی و رشد همه‌شمول محلی» و با هماهنگی کامل ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز و سایر ادارات محلی تطبیق شده و در حضور مسوولان دولتی، نمایندگان بنیاد آغاخان و بزرگان محل رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.

ریاست زراعت ولایت کندز ضمن قدردانی از همکاری بنیاد آغاخان، تطبیق چنین پروژه‌ها را در راستای تقویت اقتصاد دهقانان، حفاظت زیربناهای زراعتی و افزایش تاب‌آوری جوامع محلی در برابر تغییرات اقلیمی، بسیار مؤثر و باارزش می‌داند.

همچنان تأکید شد که با ادامه تطبیق پروژه‌های مشابه، می‌توان نقش مهمی در توسعه زراعت پایدار، بهبود معیشت دهقانان و رشد اقتصادی ولایت کندز ایفا کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۵:۲۵
Background image

معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان ملاقات کرد

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با شماری از اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان دیدار کرد.

در این نشست که در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۸
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز با فبریزیو سیساریتی، معاون سازمان و کوشتوبه دیوالی، مسوول برنامه‌های سازمان خوراک و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۵
Background image

بازدید هیأت وزارت زراعت از پروژه‌های مدیریت آب و نهال‌شانی در ولسوالی کنر خاص

۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

هیأتی به رهبری رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با تیم تخنیکی‌شان از جریان تطبیق پروژه‌های اعمار چکدم‌ها، ذخیره. . .

بازگشت به خبرها