در کمپاین نهال‌شانی امسال در سمنگان، بیش از ۳۱۰هزار نهال غرس شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۹ - ۱۱:۵۳
در کمپاین نهال‌شانی امسال در سمنگان، بیش از ۳۱۰هزار نهال غرس شد

۱۹ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، همزمان با برگزاری محفل گرامی‌داشت از روز ملی نهال‌شانی، اعلام کرده که در کمپاین نهال‌‌شانی امسال بیش از ۳۱۰هزار نهال در سراسر این ولایت غرس شده است.
محمدرحمن ارغندیوال رییس اداره زراعت، آبیاری و مالداری سمنگان می‌گوید: «در کمپاین نهال‌شانی سال روان در مرکز و ولسوالی‌های شش گانه سمنگان که در ماه قوس آغاز گردیده تا اکنون بیش  ۳۱۰هزار اصله نهال غرس گردیده است.»
آقای ارغندیوال می‌افزاید نود درصد نهال‌های غرس شده مثمر است و شامل نهال‌های بادام، زردآلو، سبیب، گیلاس، شفتالو و انگور می‌باشد. او گفت از جمله‌ی نهال‌های غرس شده، سی‌هزار آن از طریق قوریه‌های ریاست زراعت، ده‌هزار آن از طریق موسسات و ۲۷۰هزار نهال دیگر از طریق انجمن قوریه‌داران تهیه و غرس شده است.
قابل ذکر است که کمپاین نهال‌شانی در ولایت سمنگان، همه ساله از ماه قوس شروع می‌شود.
هم‌چنین ریاست زراعت سمنگان، میله‌ای به مناسبت روز ملی نهال‌شانی با حضور مسوولان محلی این ولایت در شهر ایبک مرکز ولایت سمنگان برگزار کرد.
محمدداوود کلکانی والی سمنگان، از میله نهال‌شانی به عنوان یک رسم تاریخی یاد کرده گفت که همه ساله شهروندان کشور به منظور سرسبزی محیط خود در زمین‌های شخصی، پارک‌های تفریحی، کنار جاده‌ها نهال شانده و آن را آبیاری و پرورش می‌کنند.
والی سمنگان گفت: «میله کمپاین نهال‌شانی امسال در کشور تحت شعار "ما در افغانستان صلح می‌خواهیم" آغاز شده و در این کمپاین هر باشنده ولایت سمنگان وظیفه دارد به‌منظور پاک نگهداشتن محیط‌زیست و سرسبزی وطن‌شان یک نهال را به خاطر خود و یک نهال دیگر را برای نسل آینده خویش غرس و تربیه نموده و وجیبه ملی و وطنی خویش را ادا نمایند.»
در اخیر این میله، از کارمندان ریاست زراعت و موسسات همکار این اداره که در راستای سرسبزی و نهال‌شانی تلاش‌های زیادی انجام داده‌اند، با اهدای تقدیرنامه، قدردانی شد.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها