در ولسوالی بادپښ ولایت لغمان روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم و کودهای کیمیاوی برای ده‌ها دهقان آغاز شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۱:۲
د لغمان بادپښ ولسوالی کې پر لسګونو بزګرانو د غنمو اصلاح شویو تخمونو او کیمیاوي سرو وېش لړۍ پیل شوه

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان با همکاری تخنیکی مؤسسه‌ی نابینایان افغانستان (ای.بی.ام) و با حمایت مالی برنامه‌ی جهانی غذا (WFP)، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم و کودهای کیمیاوی را برای ۷۴ دهقان در ولسوالی بادپښ ولایت لغمان آغاز کرد.
در این کمک، برای هر دهقان به‌اندازه‌ی دو جریب زمین، ۵۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده‌ی گندم، ۵۰ کیلوگرام کود سیاه و ۱۰۰ کیلوگرام کود سفید توزیع می‌گردد.
این روند در حضور مسؤولان ریاست زراعت لغمان، مقامات محلی ولسوالی بادپښ و نمایندگان مؤسسه‌ی ای.بی.ام رسماً با مستحقان دهقانان ولسوالی بادپښ آغاز شد.
در جریان توزیع، مسؤولان ریاست زراعت لغمان از مسؤلان مؤسسه‌ی یادشده سپاس‌گزاری کردند که در رشد و توسعه‌ی سکتور زراعت از دهقانان حمایت می‌کنند.
آنان همچنان در مورد ارزش و مزایای تخم اصلاح‌شده صحبت کرده و از دهقانان مستفید خواستند تا تخم‌های توزیع‌شده را طبق رهنمودهای تیم‌های تخنیکی ریاست زراعت و مؤسسه در زمین‌های خود بکارند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پنجشیر

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر برنامه ترویج کشت قطاری گندم را در ۱۵ جریب زمین به‌گونه‌ طرح نمایشی در ولسوالی‌های حصه اول، عنابه، رخه و بازارک آغاز کرده است. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۴
Background image

سبزخانه‌ها؛ فرصت تازه برای تقویت اقتصادی دهقانان کندهار – ۱۰۰ باب سبزخانه به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به مساعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP)، کار ساخت ۱۰۰ باب سبزخانه در شهر. . .

بازگشت به خبرها