در ولسوالی‌های صبریو و یعقوبیو ولایت خوست سه باب سبزخانه به بهره‌برداری سپرده شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۹:۲۶
د خوست په صبریو او یعقوبیو ولسوالۍ کې درې بابه شنې خونې ګټې اخیستنې ته وسپارل شوې

 

۳۰ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری خوست به همکاری تخنیکی مؤسسه ویژن سپلای و با تمویل برنامه انکشافی سازمان ملل متحد «یو.ان.دی.پی»، سه باب سبزخانه را در قریه‌های «سروبی، قاسم و سوري پاڼ» ولسوالی‌های صبریو و یعقوبیو اعمار نموده و رسماً به دهقانان تسلیم داد.
به اساس معلومات ریاست زراعت خوست، همراه با اعمار این سبزخانه‌ها برای دهقانان آموزش‌های تخنیکی نیز ارایه شده و تخم‌های مختلف سبزیجات برای آنان توزیع گردیده است. برای اعمار این سبزخانه‌ها قبلاً سروی انجام شده بود.
همچنان در مرکز خوست نیز با تمویل برنامه انکشافی سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه ویژن سپلای، کارهای ساختمانی ۲۱ باب سبزخانه جریان دارد. مولوی اسلم‌خان منیب آمر امور زراعتی ریاست زراعت، بهیرگل صابری مشاور این ریاست و حضرت‌ولی حضرت متخصص میوه‌جات از این کارها بازدید کرده‌اند.
در جریان این بازدید، نواقص شرکت مسئول اعمار سبزخانه‌ها مشخص شده و برای اصلاح آن توصیه‌های لازم ارایه گردید.
ریاست زراعت خوست در سال‌های گذشته سبزخانه‌های زیادی اعمار نموده است. دهقانان می‌گویند که از طریق سبزخانه‌ها نه‌تنها نیازمندی‌های خانواده‌های‌شان را مرفوع ساخته‌اند، بلکه تولیدات اضافی را به بازار عرضه کرده و عایدات‌شان نیز افزایش یافته است.
اعمار سبزخانه‌ها در سکتور زراعت یک روش مؤثر دانسته می‌شود که به اساس آن دهقانان می‌توانند در هر فصل سال سبزیجات و ترکاری حاصل نمایند. این ابتکار در کنار بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان، در تأمین نیازمندی‌های بازار و کاهش واردات نیز نقش دارد.
این پروژه‌ها در بخش آموزش مسلکی دهقانان، بلندبردن حاصل محصولات زراعتی و تقویت اقتصاد خانواده‌ها نقش مهمی ایفا می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری برنامه‌های آموزشی سازگاری زراعت و مالداری با تغییرات اقلیم در تخار

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیم، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی برای دهقانان را در مرکز این ولایت و چهار ولسوالی آن برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۱۳
Background image

روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولایت پکتیکا آغاز شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه اکشن‌اید و به حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع تخم‌های اصلاح. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۳
Background image

تلاش‌ها برای گسترش کشت آفتاب‌گردان در کندهار؛ نشست مشترک با نمایندگان اداره «تیکا» برگزار شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف گسترش کشت و توسعه نبات آفتاب‌گردان، نشستی در ریاست زراعت ولایت کندهار میان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

بازگشت به خبرها