در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی، ۷۲۰۰ نهال میوه‌دهنده در شهر قندهار، ولسوالی‌های کښته شاولیکوت، دند، دامان و ارغنداب غرس گردید.
مسئولان ریاست زراعت قندهار می‌گویند که این نهال‌ها شامل شش نوع مختلف از جمله انار، پسته، لیمو، مالته، نارنج و شفتالو می‌باشد که روند غرس آن‌ها در این ولسوالی‌ها و شهر تکمیل شده است.
به گفته مسئولان، هدف از غرس این نهال‌ها توسعه نهال‌های جدید میوه‌دهنده، حمایت اقتصادی از دهقانان و معرفی و ترویج انواع جدید نهال‌های میوه‌دهنده می‌باشد.
قابل یادآوری است که علاوه بر این تعداد نهال، در سال جاری ۵۵۰ هزار نهال دیگر نیز توسط ریاست زراعت، فارم‌داران خصوصی و اشخاص در قندهار غرس شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۸:۲۹
Background image

برگزاری جلسه ارزیابی آمادگی‌ها برای نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور ارزیابی میزان آمادگی و تقویت هماهنگی برای برگزاری میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

بازگشت به خبرها