در سی‌ویکمین نمایشگاه محصولات زراعتی غرفه بگیرید و تولیدات خود را به فروش برسانید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۰ - ۱۰:۳
در سی‌ویکمین نمایشگاه محصولات زراعتی غرفه بگیرید و تولیدات خود را به فروش برسانید

قرار است سی‌ویکمین نمایشگاه محصولات زراعتی از طرف ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت برای چهار روز از تاریخ بیست‌وپنجم تا بیست‌وهشتم میزان سال ۱۴۰۳ هجری شمسی با اشتراک صدها تولیدکننده، متشبث، تاجر و ده‌ها هزار بادیدکننده در بادام‌باغ کابل برگزار شود.
محصولات خوش‌کیفیت زراعتی، باغداری، مالداری، تولیدات پروسس‌شده زراعتی و مالداری، ماشین‌آلات زراعتی، زعفران مرغوب وطن، نباتات و گیاهان طبی، تجهیزات آبیاری، نهال‌های مثمر و غیر مثمر، دستگاه‌های تولید برق آفتابی، فعالیت‌های زراعتی  و تولیدات صنایع دستی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود.
دهقانان و تولیدکننده‌گان می‌توانند از طریق این نمایشگاه با متشبثان، تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی غرض همکاری‌های آینده قرارداد، تفاهم‌نامه و تعهد عقد کنند. 
بنا بر این، به آگاهی همه شرکت‌هایی که در بخش تولید محصولات زراعتی، باغداری، مالداری و آبیاری فعالیت دارند، رسانیده می‌شود که غرفه‌های این نمایشگاه برای نمایش محصولات شما، از ۱۹ سنبله تا ۲۴ میزان ۱۴۰۳، توزیع می‌گردد. مهربانی کنید و برای ثبت و اخذ غرفه به آمریت نمایشگاه زراعتیِ ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، تشریف بیاورید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها