در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
د کندهار دوو ولسوالیو کې پر سلګونو بزګرانو د غنمو اصلاح شوي تخم او کیمیاوي سرې ووېشل شوې

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی کمیته هالند، برای بیش از ۵۰۰ دهقان در دو ولسوالی این ولایت تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع گردید.
به‌گفته مسئولان ریاست زراعت کندهار، در چوکات این کمک‌ها برای ۳۰۳ دهقان در ولسوالی شاه‌ولی‌کوت و برای ۲۱۴ دهقان نیازمند و بی‌بضاعت در ولسوالی سپین‌بولدک تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شده است.
برای شفافیت، توزیع عادلانه و انتخاب دهقانان مستحق، یک کمیته مشترک ایجاد شده بود. پس از ثبت‌نام، برای هر دهقان ۵۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم، ۵۰ کیلوگرام کود سیاه، ۵۰ کیلوگرام کود سفید و مقداری تجهیزات لازم زراعتی توزیع گردید. پیش از توزیع، دهقانان در زمینه کشت گندم، استفاده از کود کیمیاوی، آبیاری و روش‌های نوین زراعتی آموزش دیده بودند.
انجنیر محمد سلیم پوپل، یکی از مسئولان کمیته هالند گفت که تخم‌های توزیع‌شده برای کشت نمایشی در دو جریب زمین در نظر گرفته شده است؛ به‌گونه‌ای که در یک‌هزار متر مربع زمین به شکل کتاری و در سه‌هزار متر مربع زمین به روش پاششی کشت خواهد شد.
هدف از این کمک، رشد و گسترش تخم‌های اصلاح‌شده در کندهار، فراهم‌سازی انواع جدید و اصلاح‌شده برای خانواده‌های نیازمند، حمایت اقتصادی از دهقانان، افزایش حاصلات از زمین‌های کم و در نهایت تقویت وضعیت اقتصادی آنان می‌باشد.
گفتنی است که کمک‌های مشابه برای صدها دهقان در ولسوالی‌های غورک، خاکریز و ارغستان نیز توزیع خواهد شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها