در جلسه شورای عالی صندوق انکشاف زراعت پرداخت ۲.۲ میلیارد افغانی تصویب گردید

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۵ - ۱۶:۵۲
د کرنې د پراختیا وجهي صندوق د عالي شورا په غونډه کې د ۲.۲ میلیارده افغانیو د ورکړې طرحه تصویب شوه

۵ حوت ۱۴۰۲ ه‍.ش

در نهمین جلسه شورای‌عالی صندوق انکشاف زراعت که به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت با حضور اعضای  هیئت رهبری صندوق برگزار شده بود پرداخت مبلغ ۲.۲ میلیارد افغانی خدمات مالی اسلامی برای دهقانان، مالداران و متشبثین سکتور‌های زراعت و مالداری  در سال آینده تصویب گردید.
 نهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعت (ADF) تحت سرپرستی مولوی عطالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، مولوی عبدالقدیر احمد معین مالی وزارت مالیه،  انجینر عبدالغفور غفاری رئیس هیئت عامل صندوق و متخصصان مالی دایر شد.
در این جلسه در مورد فعالیت‌های صندوق انکشافی زراعت در سال ۲۰۲۳ معلومات داده شد و همچنان پلان های سال ۲۰۲۴ شریک گردید.
حاضران پیرامون پلان امسال نظریات خویش را شریک نموده و در بعضی موارد فیصله صورت گرفت تا در فعالیت های صندوق سهولت بیاید‌. 
در این جلسه از سوی ه‍ییت رهبری صندوق انکشاف زراعت پرداخت مبلغ ۲.۲ میلیارد افغانی برای دهقانان، مالداران و متشبثین سکتور‌های زراعت و مالداری در سال آینده به تصویب رسید.
این مبلغ به منظور رشد و انکشاف زراعت و مالداری و گسترش سرمایه گذاری در این بخش‌ها برای متقاضیان آن از طریق خدمات مالی اسلامی وکاله و مرابحه پرداخت می‌شود. 
که از طریق این مبلغ به تعداد بیشتر از ۵ هزار دهقان تحت پوشش قرار می گیرد.
مولوی عطالله عمری وزیر زراعت در این مجلس گفت که خدمات صندوق انکشاف زراعت برای مالداران، باغداران و دهقانان مفید بوده کوشش کنید که از این بیشتر در  ارایه خدمات مالی اسلامی موثریت بیاید و مردم بتوانند از قرضه ها مستفید شوند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

بازگشت به خبرها