در جلسه‌ی مصرف بودجه مطرح شد؛ مصرف بودجه‌ی انکشافی وزارت زراعت به ۶۲ درصد رسیده است

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۶ - ۹:۵۱
در جلسه‌ی مصرف بودجه مطرح شد؛ مصرف بودجه‌ی انکشافی وزارت زراعت به ۶۲ درصد رسیده است

۵ عقرب ۱۳۹۹
جلسه‌ی مصرف بودجه‌ی انکشافی وزارت زراعت، به ریاست داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت و با حضور مسوولان مربوط برگزار شد. در این جلسه پس از مروری بر چگونه‌گی مصرف بودجه انکشافی وزارت، پیشنهادهایی نیز برای بودجه‌ی انکشافی سال مالی ۱۴۰۰ ارایه گردید.
در آغاز عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت درباره مصرف بودجه‌ی انکشافی و وضعیت پروژه‌ها و پلان‌های سال ۱۴۰۰ معلومات ارایه کرد. آقای رفیعی گفت که در حال حاضر میزان مصرف بودجه‌ی انکشافی وزارت زراعت به ۶۲ درصد رسیده است و تا پایان سال، تلاش می‌شود تا وزارت به هدف تعیین‌شده‌اش برسد.
پس از آن، سرپرست وزارت زراعت، ضمن اشاره به مصرف معقول و مؤثر بودجه، تأکید کرد که تا ختم سال مالی، باید وزارت به هدف تعیین شده‌اش برسد. هم‌چنان در این نشست آقای احدی نظریات رهنمودی‌اش را برای بهبود بودجه‌ی سال آینده ابراز کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۸
Background image

توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی برای ۴۰۰ دهقان در بلخ

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر ورلد هیومن هوم (WHH)  و هماهنگی ولسوالی شولگره، برای ۴۰۰ دهقان در این ولسوالی کمک‌های زراعتی توزیع کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۷
Background image

هیئت وزارت زراعت برای بررسی امور حفاظت از جنگلات و پارک ملی نورستان به کنر و نورستان سفر کرد

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، مولوی ضیاءالدین واقف رییس مالی و حسابی و مولوی نصرالله مظهری رییس. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۶
Background image

توزیع وسایل حلبی‌سازی برای ۱۰ تن از مستفیدشوندگان در غور

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، با همکاری مؤسسه افغان اید، برای ۱۰ تن از مستفیدشوندگان در ولسوالی دولینه، وسایل حلبی‌سازی توزیع کرد.
این وسایل روز شنبه در. . .

BACK TO NEWS