در تورخم ۵۰۰ کیلوگرام گوشت ماهی قاچاق ضبط و از بین برده شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۰:۲۵
تورخم کې ۵۰۰ کیلو ګرامه قاچاقي د کبانو غوښه ونیول شوه او له منځه یووړل شوه

۲۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

۲۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان قرنطین حیوانی تورخم مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، ۵۰۰ کیلوگرام گوشت ماهی را که به شکل قاچاق و غیرقانونی وارد کشور شده بود، ضبط کرده و در حضور یک هیئت مشترک نابود کردند.
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، مولوی محمدولی محسن، گفت که به دلیل توقف صادرات و واردات میان افغانستان و پاکستان، بر اساس قوانین نافذه امارت اسلامی و هدایت رهبری، هیچ‌کس اجازه ندارد محصولات حیوانی و نباتی را از پاکستان وارد کند.
او از تمام تاجران و شهروندان کشور خواست که با درنظر گرفتن منافع ملی، فعالیت‌های تجاری خود را مطابق اصول تعیین‌شده از طریق راه‌های قانونی ادامه دهند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها