درمان نزدیک به ۴۰۰ راس مواشی در ولایت بامیان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳ - ۱۱:۱۰
sss

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان نزدیک به ۴۰۰ راس مواشی یک تن از باشنده‌گان ولسوالی کهمرد را واکسین، تداوی و از خطرم مرگ نجات داد.
این فعالیت در نتیجه اطلاع آغامحمد یک تن از مالداران قریه قاغور ولسوالی کهمرد صورت گرفت که ۳۸۰ راس مواشی شان شامل بز و گوسفند به بیماری (انترتوکسیمیاه) مبتلا شده ‌بود.
بعد از اطلاع این مرد رئیس زراعت بامیان و داکتروترنران این اداره به ساحه رفته بعد از بررسی همه جانبه مریضی را تشخیص دادند و پس از آن حیوانات بیمار را تداوی و واکسین نمودند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها