درآمد ۲۰۰ هزار افغانیگی یک باغدار از یک جریب باغ گیلاس

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۳/۱۳ - ۱۲:۲۳
درآمد ۲۰۰ هزار افغانیگی یک باغدار از یک جریب باغ گیلاس
۱۳ جوزای ۱۳۹۹
یک باغدار در ولایت سمنگان، توانسته از یک جریب باغ گیلاس، ۲۰۰ هزار افغانی عاید به دست بیاورد.
محمدبشیر که باشنده اصلی قریه «جوی ژوندون» در مرکز ولایت سمنگان است، می‌گوید که درآمد امسالش با سال‌های قبل، قابل مقایسه نیست.
محمدبشیر در گذشته نیز به شکل سنتی در عرصه‌ی باغداری فعالیت می‌کرد، اما چهار سال قبل، زمانی که پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برایش یک جریب باغ گیلاس نوع گیلاس تاشکنتی ساخت، وضعیت اقتصادی او رو به تغییر گذاشت. امسال که باغ او به ثمر نشسته، می‌گوید، از محصولات باغش عاید غیرقابل پیش‌بینی به دست آورده است.
محمدبشیر می‌‌افزاید که او امسال از فروش محصولات یک جریب باغ گیلاس، ۲۰۰ هزار افغانی کسب کرده است و این درآمد، با عاید سال‌های قبلی‌اش قابل مقایسه نیست. به گفته‌ی او، امسال حاصلاتش چندین برابر افزایش داشته است.
این باغدار با ابراز قدردانی از پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، می‌گوید که افزون بر احداث یک جریب باغ، از کارمندان وزارت زراعت مهارت‌های فنی و تخنیکی لازم را نیز درباره چگونه‌گی باغداری آموخته است. او تاکید کرده که این آموزش‌ها و مشوره‌ها در افزایش محصولاتش اثرات مهم داشته است.
پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، تاکنون نزدیک به ۵۰۰ جریب باغ گیلاس در ولایت سمنگان ساخته است.
دیگر گیلاس‌پروران نیز از افزایش محصولات باغ‌های‌شان ابراز خرسندی می‌کنند. بادام و گیلاس ولایت سمنگان، شهرت خوبی در سطح کشور دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۰:۲
Background image

نظارت از تطبیق برنامه‌های مبارزه با آفات نباتی در نجراب کاپیسا

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از جریان تطبیق برنامه‌های مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی نجراب نظارت کردند. این نظارت با حضور مولوی محمد رحیم نعمانی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

بازگشت به خبرها