حشمت‌الله غفوری مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف مالداری و زراعتی را استماع کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۱ - ۱۶:۸
حشمت‌الله غفوری مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف مالداری و زراعتی را استماع کرد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفری به ولایت هرات، در نشستی مشکلات اتحادیه‌ها و انجمن‌های مالداری، مرغ‌داری و زراعتی این ولایت را استماع کرد.
در نشستی که بعد از ظهر امروز سه‌شنبه، به همین منظور در هرات برگزار شده بود، اعضا و مسوولان اتحادیه‌های مرغ‌داری، زعفران و انجمن‌های قوریه‌داران، حمایت از محصولات زراعتی، باغداران، مالدارن و گاوداران ولایت هرات، با مطرح کردن مشکلات‌شان در این زمینه‌ها، از معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت خواستند تا برای رفع این چالش‌ها با آنان همکاری کند.
حشمت‌الله غفوری با استماع مشکلات و چالش‌های اعضای انجمن‌ها و اتحادیه‌های مختلف زراعتی، مالداری و مرغ‌داری، به مسوولان ریاست زراعت هرات دستور داد تا به آنعده از مشکلات این اتحادیه‌ها و انجمن‌ها که در هرات قابل حل باشد، رسیدگی کنند. او هم‌چنین گفت برخی از مشکلاتی که در هرات قابل حل نیست، او در مرکز پیگری می‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۳:۵۴
Background image

بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای ولسوالی آبکمری توسط هیئت ریاست زراعت بادغیس

۲۳ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی متشکل از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، قوماندانی قطعه جنگلات و مسئولین ولسوالی آبکمری به‌منظور بررسی وضعیت جنگلات و علفچرهای عمومی و جلوگیری از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۳:۵۰
Background image

بررسی پیشرفت کارهای تخنیکی کانال قوش‌تپه

۲۳ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه تخنیکی پیرامون بررسی پیشرفت کارهای کانال قوش‌تپه به سرپرستی عزیزالرحمن رحمانی مشاور مقام عالی وزارت، با حضور معاون ریاست انسجام اداره امور، مشاورین و متخصصین وزارت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۲:۴۰
Background image

فابریکه تولید ادویه در کابل نظارت و بررسی شد

۲۳ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در هماهنگی با وزارت مالیه، وزارت صنعت و تجارت و اداره دوا و غذای صحت عامه، فابریکه تولید ادویه «خیبر فارما» را در بگرامی کابل نظارت و. . .

BACK TO NEWS