حریق و از بین بردن ۷۰ کیلوگرام گوشت فاسد در ولایت نیمروز 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۱
حریق و از بین بردن ۷۰ کیلوگرام گوشت فاسد در ولایت نیمروز 

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز در جریان نظارت بر قصابی‌های شهر، ۷۰ کیلوگرام گوشت فاسد و غیرقابل استفاده را شناسایی و ثبت کردند.
پس از تأیید فساد گوشت، به منظور حفظ صحت عامه و جلوگیری از عرضه آن به مردم، این گوشت جمع‌آوری شد و به ساحه‌ای دور از شهر و اماکن مسکونی منتقل گردید. پرسنل آمریت مالداری و صحت حیوانی مطابق اصول صحی گوشت فاسد را آتش زده و به طور کامل از بین بردند تا از هرگونه ضرر احتمالی به شهروندان جلوگیری شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۱۴
Background image

حل و فصل منازعات علفچر در ولایت جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از حل و فصل دو مورد منازعه علفچر در این ولایت خبر می‌دهد.
نخست، منازعه علفچر میان چهار تن مالدار در منطقه حدبخشی میان سرپل و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۱۲
Background image

نشست هماهنگی به‌منظور تهیه مسوده قانون استملاک برگزار شد

در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نشست هماهنگی به‌منظور تهیه مسوده قانون استملاک برگزار گردید.
در این نشست که در ریاست ارزیابی، استملاک و اسکان مجدد مربوط ریاست اراضی وزارت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۱۲
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل باغچه‌های خانگی برای ۱۱۰ خانواده در جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری با موسسه دبلیو اچ اچ، برای ۱۱۰ خانواده در ولسوالی قوش‌تپه این ولایت، تخم سبزیجات و وسایل باغچه‌های خانگی توزیع نمود. . .

بازگشت به خبرها