حریق و از بین بردن ۷۰ کیلوگرام گوشت فاسد در ولایت نیمروز 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۱
حریق و از بین بردن ۷۰ کیلوگرام گوشت فاسد در ولایت نیمروز 

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز در جریان نظارت بر قصابی‌های شهر، ۷۰ کیلوگرام گوشت فاسد و غیرقابل استفاده را شناسایی و ثبت کردند.
پس از تأیید فساد گوشت، به منظور حفظ صحت عامه و جلوگیری از عرضه آن به مردم، این گوشت جمع‌آوری شد و به ساحه‌ای دور از شهر و اماکن مسکونی منتقل گردید. پرسنل آمریت مالداری و صحت حیوانی مطابق اصول صحی گوشت فاسد را آتش زده و به طور کامل از بین بردند تا از هرگونه ضرر احتمالی به شهروندان جلوگیری شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمک‌های نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید  (ActionAid). . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در فراه

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در مربوطات مرکز ولایت فراه، با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۱۱۷۵ دهقان در ولسوالی چهارسده غور

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری مؤسسه  CHA، برای ۱۱۷۵ دهقان واجد شرایط در ولسوالی چهارسده این ولایت، تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی سیاه و. . .

BACK TO NEWS