حاصل درختان انار فراه، امسال به ۱۵۰ هزار تُن خواهد رسید

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۶ - ۱۲:۱۴
حاصل درختان انار فراه، امسال به ۱۵۰ هزار تُن خواهد رسید


۲۶ سنبله ۱۳۹۹
فصل برداشت محصولات انار در ولایت فراه، تازه آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود که این محصولات امسال به ۱۵۰هزار متریک تُن برسد.
نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت فراه و باغداران این ولایت سبب شده تا بیش از هشت هزار و ۵۷۲ هکتار زمین در این ولایت باغ انار ساخته شود. توزیع هزاران نهال انار، آموزش باغداران و ایجاد مزرعه‌های نمایشی از همکاری‌های عمده ریاست زراعت فراه برای توسعه باغ‌های انار می‌باشد.
باغ‌های انار بیش‌تر در مرکز و ولسوالی‌های پشت‌رود، خاک‌سفید، اناردره و بالابلوک فراه می‌باشند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS