حاصلات پسته در ولایت فاریاب افزایش یافته است 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۷ - ۹:۲۵
حاصلات پسته در ولایت فاریاب افزایش یافته است 

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از افزایش قابل ملاحظه حاصلات پسته نظر به سال های قبل در آن ولایت خبر می‌دهند.
داملا محمد عارف نیازی آمــر تنظیم منابع می‌گوید" قراریکه یک گروپ هئیت تخـنیکی جهت تثبیت حاصلات پسته امسال  تعین و توظیف گردیده بودند هئیت مذکور حاصــلات پسته جــنگلات کمربند سبز شهر میمنه (قطور) را از نزدیک مشاهده نموده اند بررسی های شان نشان می دهد که حاصلات پسته امسال از نظر کمیت نسبت به چند سال گـذشته افزایش را نشان میدهد".
 پـسته یکی از مهـمترین محــصولات زراعــتی و منبع عــوایدی افغانستان است که در شماری از  ولایات کشور به‌شمول فاریاب تولید می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها