حاصلات لوبیا در بغلان به بیش از ۱۲هزار تُن رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۹ - ۱۰:۳۶
حاصلات لوبیا در بغلان به بیش از ۱۲هزار تُن رسید
 
۹سرطان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، اعلام کرده که میزان حاصلات کشت‌زارهای لوبیا در این ولایت افزایش چشم‌‌گیری داشته و امسال به بیش از ۱۲هزار متریک تُن رسیده است. امسال دوهزار جریب زمین در بغلان لوبیا کشت شده بود.
ریاست زراعت بغلان می‌افزاید که استفاده از ورایتی‌های اصلاح‌شده و پُرحاصل، آماده ساختن بستر مناسب برای کشت، آبیاری منظم، استفاده به موقع کودهای کیمیاوی و کنترول گیاهان هرزه از عوامل اصلی افزایش محصولات لوبیا در این ولایت بوده است.
لوبیا یکی از مهم‌ترین مواد خوراکی است و هر سیر لوبیای بغلان، مبلغ هفت‌صد افغانی بالای زمین زراعتی خرید و فروش می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۶:۹
Background image

رئیس مالداری وزارت زراعت به‌منظور تقویت بخش مالداری و حل مشکلات به ننگرهار سفر کرد

۱۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
یک هیأت تخنیکی به رهبری مفتي ذاکرالله ذاکر، رئیس خدمات مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور ارزیابی، تقویت و تشخیص و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۹:۵۸
Background image

جلسه هماهنگی با اعضای اتحادیه قوریه‌داران در تخار برگزار شد

۱۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور تقویت هماهنگی، تنظیم فعالیت‌های تخنیکی و ارتقای کیفیت تولید نهال در ولایت تخار، جلسه هماهنگی با اعضای اتحادیه قوریه‌داران و مسئولان تخنیکی ریاست زراعت،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۵:۲۰
Background image

برای ۳۰ تن مالدار در ولایت فراه خوراکه حیوانی «کنجاره» توزیع شد

۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۳۰ تن مالدار در مرکز ولایت فراه و ولسوالی پشت‌رود، خوراکه حیوانی «کنجاره» به‌منظور چاق‌سازی بره‌ها توزیع شد.
این برنامه با تلاش و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها