حاصلات لوبیا در بغلان به بیش از ۱۲هزار تُن رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۹ - ۱۰:۳۶
حاصلات لوبیا در بغلان به بیش از ۱۲هزار تُن رسید
 
۹سرطان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، اعلام کرده که میزان حاصلات کشت‌زارهای لوبیا در این ولایت افزایش چشم‌‌گیری داشته و امسال به بیش از ۱۲هزار متریک تُن رسیده است. امسال دوهزار جریب زمین در بغلان لوبیا کشت شده بود.
ریاست زراعت بغلان می‌افزاید که استفاده از ورایتی‌های اصلاح‌شده و پُرحاصل، آماده ساختن بستر مناسب برای کشت، آبیاری منظم، استفاده به موقع کودهای کیمیاوی و کنترول گیاهان هرزه از عوامل اصلی افزایش محصولات لوبیا در این ولایت بوده است.
لوبیا یکی از مهم‌ترین مواد خوراکی است و هر سیر لوبیای بغلان، مبلغ هفت‌صد افغانی بالای زمین زراعتی خرید و فروش می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال‌های گیلاس برای احداث باغات معیاری در خوگیانی ننگرهار

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
از بودیجه انکشافی ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار، چهار هزار اصله نهال مثمر گیلاس برای چهل تن دهقان توزیع گردید. این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۵
Background image

کمپاین استفاده از روغن زمستانی و لایم سلفر در کندز آغاز شد

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ شعبان المُعظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر بنیاد پلان ریاست حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به هدایت مولوی نیازمحمد عابد رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۴
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی و نظارت از پروژه جنگلات پسته در بلخ

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بلخ بر اساس پلان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور شماری از کارمندان این اداره در بیرون از محوطه رسمی ریاست آغاز گردید. این. . .

بازگشت به خبرها