حاصلات لوبیا در بغلان به بیش از ۱۲هزار تُن رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۹ - ۱۰:۳۶
حاصلات لوبیا در بغلان به بیش از ۱۲هزار تُن رسید
 
۹سرطان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، اعلام کرده که میزان حاصلات کشت‌زارهای لوبیا در این ولایت افزایش چشم‌‌گیری داشته و امسال به بیش از ۱۲هزار متریک تُن رسیده است. امسال دوهزار جریب زمین در بغلان لوبیا کشت شده بود.
ریاست زراعت بغلان می‌افزاید که استفاده از ورایتی‌های اصلاح‌شده و پُرحاصل، آماده ساختن بستر مناسب برای کشت، آبیاری منظم، استفاده به موقع کودهای کیمیاوی و کنترول گیاهان هرزه از عوامل اصلی افزایش محصولات لوبیا در این ولایت بوده است.
لوبیا یکی از مهم‌ترین مواد خوراکی است و هر سیر لوبیای بغلان، مبلغ هفت‌صد افغانی بالای زمین زراعتی خرید و فروش می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران در زنده‌جان

روند توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران نیازمند در ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات، تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت، به‌گونه شفاف و موفقانه انجام شد.
این کمک‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

بازگشت به خبرها