حاصلات شفتالو در ولایت پروان امسال به بیش از ۱ هزار ۷۰۰ تن رسیده است

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱ - ۱۰:۳۴
حاصلات شفتالو در ولایت پروان امسال به بیش از ۱ هزار ۷۰۰ تن رسیده است

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان می‌گویند امسال از ۱۶۱ هکتار باغ شفتالوی این ولایت بیش از ۱هزار ۷۷۱ متریک تن میوه شفتالو برداشت شده ‌است.
شفتالو بعد از انگور، زردالو، سیب و بادام  جایگاه پنجم را در ولایت پروان در بین میوه جات به خود اختصاص داده است. شرایط اقلیمی پنج  ولسوالی چون بگرام، سیدخیل، سالنگ و جبل السراج برای پرورش شفتالو مساعد بوده و همه ساله در ولسوالی‌های متذکره دهقانان مصروف پرورش و تولید شفتالو می‌باشند.
آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پروان با داشتن پرسونل فنی و مسلکی در سطح مرکز و ولسوالی‌های 9 گانه همه روزه برای دهقانان از طریق بازدید از ساحات زراعتی، ایجاد مکتب‌های ساحوی نباتی، احداث قطعات نمایشی میوه جات و سبزیجات، طریقه های آبیاری، شاخه بری، کود دهی، کنترول گیاهان هرزه، یکه کاری سبزیجات، کنترول میخانیکی و کیمیاوی امراض و آفات نباتی، بسته بندی و سورت بندی محصولات زراعتی را آموزش می‌دهند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها